Magyar English Deutsch
 
 
Velünk egyszerűen és gyorsan megtalálhatja, hogy milyen pályázati forrásokra jogosult!
 
Hogyan működik ez?
1
Adatok bekérése (csak két percet vesz igénybe)
2
Kapott információk elemzése és a megfelelő pályázat kiválasztása
3
Kapcsolatfelvétel
4
Pályázat elkészítése
5
Támogatás utalása
Találja meg most, milyen pályázatra jogosult, csak két percet vesz igénybe!
Kezdje itt

1. Mikor alakult a cég?

Miután heteket töltöttem frusztrálva, hogy találjak a cégünknek megfelelő pályázati lehetőséget, az Asesor Consulting Kft 2 perces Pályázati előminősítő tesztje segítségével nagyon rövid időn belül képbe kerültem a nekünk alkalmas pályázati lehetőségről. Köszönöm!
Térinformatika
 
A mai világban foglalkozzunk bármivel, azt egy adott földrajzi helyhez, térséghez kötjük.

A döntések meghozatala előtt nagyon fontos a célcsoport földrajzi helyének meghatározása, a felmerülő kockázatok felmérése a célterület és a tevékenység közötti elérhetőség tekintetében is.

A térinformatika behálózza életünket a gépjárművekben működő navigációs és nyomkövető rendszereken keresztül a digitális térképeken át a keresett cég/intézmény/szolgáltatás adott körzetben történő keresése és odajutásán át az egyéb attribútum adatok kezeléséig.

Integrált GIS rendszerek
A térinformatikai (GIS) rendszerek lehetőséget nyújtanak a térképen történő adatok megjelenítésére és azok kiértékelésére.
Felhasználva a térinformatika nyújtott vizuális lehetőségeket a GIS rendszerek segítenek az információk hatékony közvetítésében, irányvonalak (földrajzi és gazdasági egyaránt) és kapcsolatrendszerek feltárásában.

A GIS hasonlóan jó megoldást nyújt különböző adatbázisok térképhez csatolásához, a felhasználóknak hozzáférést biztosítva egy helyről történő többféle adatbázishoz.

Cégünk megoldásokat kínál a GIS integrálására más rendszerekhez, mint az Internet alapú megjelenés vagy összetett adatbázisrendszerekhez való csatlakozás, így biztosítva Önnek a rendkívül gyors hozzáférést a szükséges adathoz.

Minőségbiztosítás
A GIS rendszerek elkészítésekor számtalan olyan paramétert kell figyelembe venni, mely alapvetően meghatározza a rendszer használhatóságát.
A megvalósításkor további kérdések merülnek fel, melyek tartalmilag fontos eltéréseket okozhatnak az elkészült rendszerben.

Térinformatikusaink folyamatos felügyelete, konzultációja a kivitelezővel és ügyfeleinkkel nagy mértékben hozzájárul a projekt határidőre történő minőségi megvalósításához.

Rólunk
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával. Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt
Pályázati tanácsadás
Cégünk törekszik arra, hogy a projektek sikeres megvalósításában is aktívan részt vegyen.
Projekt management
Egy elképzelés megvalósításához számtalan szakterület összehangolt közös munkája szükséges.
Műszaki tanácsadás

Cégünk tudása legjavát kínálja a műszaki problémák megoldásához az alábbi szakterületeken: informatika, építőipari és építészeti szaktanácsadás, térinformatika és földmérés.

Közbeszerzés

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre.

Gazdasági tanácsadás
Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.
Eu tagság
2004. május elsején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, s ezzel számtalan lehetőség nyílt meg...
 
Szolgáltatásaink
 
A 7 legfontosabb kérdés, amelyre feltétlenül tudnom kell a választ, mielőtt bármilyen pályázati tanácsadó céggel elkezdek együttműködniTöbb mint 300 pályázatíró cég van a piacon, ezek között vannak jók és rosszak is. Ez az útmutató biztos segítséget nyújt ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást válassza és a céljainak megfelelő forráshoz jusson.