Magyar English Deutsch
 
 
Velünk egyszerűen és gyorsan megtalálhatja, hogy milyen pályázati forrásokra jogosult!
 
Hogyan működik ez?
1
Adatok bekérése (csak két percet vesz igénybe)
2
Kapott információk elemzése és a megfelelő pályázat kiválasztása
3
Kapcsolatfelvétel
4
Pályázat elkészítése
5
Támogatás utalása
Találja meg most, milyen pályázatra jogosult, csak két percet vesz igénybe!
Kezdje itt

1. Mikor alakult a cég?

Miután heteket töltöttem frusztrálva, hogy találjak a cégünknek megfelelő pályázati lehetőséget, az Asesor Consulting Kft 2 perces Pályázati előminősítő tesztje segítségével nagyon rövid időn belül képbe kerültem a nekünk alkalmas pályázati lehetőségről. Köszönöm!
Gazdasági tanácsadás
Üzleti partner közvetítés:

A vállalkozások számára versenyképességük megtartásához, növeléséhez, szolgáltatásaik bővítéséhez, beruházásaikhoz partnerekre van szükségük. Számos esetben a cégek nem rendelkeznek megfelelő üzleti kapcsolatokkal, ami megnehezíti üzleti partneri kapcsolatok kialakítását. Az ügyfél terveihez, céljaihoz szükséges üzleti partnereket kutat fel és biztosít kapcsolatot. Az üzleti partner közvetítés egyik forrása az ügyvezető szerteágazó kapcsolatrendszere, azonban ennél még hangsúlyosabb forrást jelent a társaságnak a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Közép-magyarországi Regionális Szervezetével való együttműködése. Ezen kapcsolat biztosítja, hogy a társaság ügyfelei részére megfelelő partnereket közvetítsen.

Az üzleti partnereknek jelentős szerepük van a pályázatok kapcsán is, hiszen pályázati konzorciumok, projekttársaságok létrehozása mellett a projektek megvalósításában is jelentős szerepet játszhatnak. Mindez egyrészről bővíti az ügyfelek pályázati lehetőségét, fejlesztési, beruházási volumenét, valamint fontos szerepe van projekt megvalósítása során is a megfelelő kivitelezők kiválasztásában.

 
Lobbi tevékenység:

Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.


Partnerek átvilágítása:

Továbbá segítséget nyújt az Ön cégéhez kapcsolódóan új partnerek felkutatásában, illetve szakmai tanácsot nyújt új üzleti lehetőségek megszerzéséhez.


Tanulmánykészítés, stratégia alkotás:

Egyes pályázatok a pályázóktól megvalósíthatósági tanulmány késztését, illetve stratégia kialakítását követeli meg. Az ügyvezető az építőipar, környezetvédelem, turisztika területén jelentős tapasztalatokkal rendelkezik. A társaság ezen területeken az ügyféllel szorosan együttműködve az általa tervezett projekt megvalósítására vonatkozó tanulmányt készít, illetve vállalati stratégiát alkot. A tanulmány, illetve stratégia megalapozottságát, szakmai megfelelőségét biztosítja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Közép-magyarországi Regionális Szervezetével való együttműködés, a szervezet szakmai támogatása, továbbá a helyzet felmérések, illetve piackutatások kapcsán a társaság piackutató céggel való szoros együttműködése.

A fentiekben bemutatott tevékenységekkel a társaság egy olyan komplex szolgáltatás csomagot tud nyújtani, mely az Asesor Consulting Kft. pályázati tanácsadói, pályázatírói és pályázati projektmenedzsment tevékenységét teljes körűen kiegészíti.

Rólunk
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával. Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt
Pályázati tanácsadás
Cégünk törekszik arra, hogy a projektek sikeres megvalósításában is aktívan részt vegyen.
Projekt management
Egy elképzelés megvalósításához számtalan szakterület összehangolt közös munkája szükséges.
Műszaki tanácsadás

Cégünk tudása legjavát kínálja a műszaki problémák megoldásához az alábbi szakterületeken: informatika, építőipari és építészeti szaktanácsadás, térinformatika és földmérés.

Közbeszerzés

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre.

Gazdasági tanácsadás
Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.
Eu tagság
2004. május elsején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, s ezzel számtalan lehetőség nyílt meg...
 
Szolgáltatásaink
 
A 7 legfontosabb kérdés, amelyre feltétlenül tudnom kell a választ, mielőtt bármilyen pályázati tanácsadó céggel elkezdek együttműködniTöbb mint 300 pályázatíró cég van a piacon, ezek között vannak jók és rosszak is. Ez az útmutató biztos segítséget nyújt ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást válassza és a céljainak megfelelő forráshoz jusson.