Magyar English Deutsch
 
 
Velünk egyszerűen és gyorsan megtalálhatja, hogy milyen pályázati forrásokra jogosult!
 
Hogyan működik ez?
1
Adatok bekérése (csak két percet vesz igénybe)
2
Kapott információk elemzése és a megfelelő pályázat kiválasztása
3
Kapcsolatfelvétel
4
Pályázat elkészítése
5
Támogatás utalása
Találja meg most, milyen pályázatra jogosult, csak két percet vesz igénybe!
Kezdje itt

1. Mikor alakult a cég?

Miután heteket töltöttem frusztrálva, hogy találjak a cégünknek megfelelő pályázati lehetőséget, az Asesor Consulting Kft 2 perces Pályázati előminősítő tesztje segítségével nagyon rövid időn belül képbe kerültem a nekünk alkalmas pályázati lehetőségről. Köszönöm!
Szolgáltatások
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult.

Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával.

Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt.

Az Asesor Consulting Kft. csapata kizárólag olyan, különböző szakterületen tevékenykedő tanácsadókból áll, akiknek 5-20 éves tapasztalatuk, referenciáik és szakmai elismertségük garancia az adott terület átfogó ismeretére, a felmerülő problémák hatékony megoldására.

Csapatunk tagjai mérnökök, jogászok éppúgy, mint húszéves nemzetközi pénzügyi tapasztalattal rendelkező gazdasági szakemberek. Minősített közbeszerzési tanácsadóink által írt, illetve lebonyolított számtalan zökkenőmentes közbeszerzési pályázat (az egyszerű beszerzésektől a közösségi értékhatárt meghaladó kiírások ill. ajánlattételekig), a minisztériumokkal való folyamatos jó kapcsolat garancia ügyfeleinknek.

Az európai uniós csatlakozással a magyar for- és nonprofit szervezetek, valamint a magánszemélyek számára megnyíló uniós támogatási összegek hatékony felhasználása, illetve a közösségi pályázatokon való aktív és eredményes részvétel mindannyiunk közös érdeke.

Ez nemcsak a pályázatok sikerességét jelenti, hanem az Unió főbb céljaival harmonizáló projektek korrekt megvalósítását is, mint pl. a hulladékhasznosítás-környezetvédelem, informatikai korszerűsítések, felnőttképzés átképzés, vagy az esélyegyenlőség növelése, stb.

Cégünk képes arra, hogy a projektek sikeres megvalósulását hatékonyan segítse.
Rólunk
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával. Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt
Pályázati tanácsadás
Cégünk törekszik arra, hogy a projektek sikeres megvalósításában is aktívan részt vegyen.
Projekt management
Egy elképzelés megvalósításához számtalan szakterület összehangolt közös munkája szükséges.
Műszaki tanácsadás

Cégünk tudása legjavát kínálja a műszaki problémák megoldásához az alábbi szakterületeken: informatika, építőipari és építészeti szaktanácsadás, térinformatika és földmérés.

Közbeszerzés

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre.

Gazdasági tanácsadás
Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.
Eu tagság
2004. május elsején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, s ezzel számtalan lehetőség nyílt meg...
 
Szolgáltatásaink
 
A 7 legfontosabb kérdés, amelyre feltétlenül tudnom kell a választ, mielőtt bármilyen pályázati tanácsadó céggel elkezdek együttműködniTöbb mint 300 pályázatíró cég van a piacon, ezek között vannak jók és rosszak is. Ez az útmutató biztos segítséget nyújt ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást válassza és a céljainak megfelelő forráshoz jusson.