Magyar English Deutsch
 
 
Velünk egyszerűen és gyorsan megtalálhatja, hogy milyen pályázati forrásokra jogosult!
 
Hogyan működik ez?
1
Adatok bekérése (csak két percet vesz igénybe)
2
Kapott információk elemzése és a megfelelő pályázat kiválasztása
3
Kapcsolatfelvétel
4
Pályázat elkészítése
5
Támogatás utalása
Találja meg most, milyen pályázatra jogosult, csak két percet vesz igénybe!
Kezdje itt

1. Mikor alakult a cég?

Miután heteket töltöttem frusztrálva, hogy találjak a cégünknek megfelelő pályázati lehetőséget, az Asesor Consulting Kft 2 perces Pályázati előminősítő tesztje segítségével nagyon rövid időn belül képbe kerültem a nekünk alkalmas pályázati lehetőségről. Köszönöm!
Informatika


Széleskörű szolgáltatásokat ajánlunk, melyek szükségesek a sikeres és teljest multifunkciós informatikai projektek megvalósításához:

 • Adatbázis tervezés, fejlesztés és rendszergazdai feladatok;
 • WEBoldal tervezés, hosting, karbantartás és felügyelet;
 • e-Business rendszerek tervezése, és B2B lehetőségek;
 • Hálózati rendszerek;
 • Minőségbiztosítás;
 • Átgondolt projekt management.


Adatbázis tervezés, fejlesztés és adminisztráció


A helyes adatbázis pontot tesz az időpazarló tevékenységek végére, mint adatok keresése számtalan helyen, automatizálható számítási feladatok kézi elvégzése, vagy adatok többszöri bevitele különböző számítástechnikai rendszerekbe.


Olyan rendszerre van szüksége, mely megjavítja vagy újratervezi a meglévőt? Nekünk megvannak az eszközeink és szakmai felkészültségünk, hogy könnyebbé tegyük munkáját, mint gondolja. Segítünk bármilyen adatbázis kezeléssel kapcsolatos munkában a kezdeti tervezéstől az interfész fejlesztéseken át az adatbázis-kezelési karbantartásáig.

Szakérőink bármely adatbázis kezelő rendszer programozásában otthonosan mozognak, így költséghatékonyan tudják meglévő rendszereit tovább fejleszteni.

WEB alapú rendszertervezés és fejlesztés

Ha Ön az Interneten akar megjelenni, mi feltesszük oda. Az ASESOR-nak megvan az a tapasztalata, mely segít Önnek elérni céljait, különös tekintettel, ha ön az alábbi témákban tevékenykedik:

 • Szolgáltatásnyújtás vásárlóknak vagy munkavállalóknak;
 • Államigazgatási feladatok;
 • Marketing és értékesítés;
 • Képzés és tájékoztatás;
 • Információ kutatás.


Csapatunk tagjainak nemcsak alapos szaktudásuk van mindezen területek Internettel való kapcsolataiban, de segíthetnek Önnek az on-line megjelenés tervezésében, a WEB oldalak megjelenésének kialakításában, a kivitelezésben illetve a Honlap biztonsági kérdéseinek tisztázásában éppúgy, mint az e-Kereskedelmi megoldások megvalósításában.

Adatbázis vezérelt Internet és intranet hálózataink minden igényt rugalmasan kielégítenek.

Hogyan tud az Ön on-line megjelenésében segíteni szaktudásunk?


Módunkban áll a számtalan új technológia közül kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb, leghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldás.

e-Business rendszerek tervezése

Hálózati rendszerek, Biztonsági feladatok

Cégünk szakemberei folyamatosan részt vesznek számos nemzetközi projektben, mely biztosítja a legkorszerűbb technológiákban való naprakész jártasságot.

Minőségbiztosítás
Egy rendszer kialakításánál nagyon fontos a  tervezett minőségi követelmények betartása, betartatása.

Szakértőink szakmai kompromisszumokat nem ismerő habitusa garancia arra, hogy az Ön számára készítendő, vagy az alvállalkozók által megvalósítandó rendszerek az elvárt minőségben készüljenek el.


A folyamatos felügyelet, konzultáció a kivitelezővel és ügyfeleinkkel nagy mértékben hozzájárul a projekt határidőre történő minőségi megvalósításához.

Rólunk
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával. Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt
Pályázati tanácsadás
Cégünk törekszik arra, hogy a projektek sikeres megvalósításában is aktívan részt vegyen.
Projekt management
Egy elképzelés megvalósításához számtalan szakterület összehangolt közös munkája szükséges.
Műszaki tanácsadás

Cégünk tudása legjavát kínálja a műszaki problémák megoldásához az alábbi szakterületeken: informatika, építőipari és építészeti szaktanácsadás, térinformatika és földmérés.

Közbeszerzés

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre.

Gazdasági tanácsadás
Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.
Eu tagság
2004. május elsején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, s ezzel számtalan lehetőség nyílt meg...
 
Szolgáltatásaink
 
A 7 legfontosabb kérdés, amelyre feltétlenül tudnom kell a választ, mielőtt bármilyen pályázati tanácsadó céggel elkezdek együttműködniTöbb mint 300 pályázatíró cég van a piacon, ezek között vannak jók és rosszak is. Ez az útmutató biztos segítséget nyújt ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást válassza és a céljainak megfelelő forráshoz jusson.