Magyar English Deutsch
 
 
Velünk egyszerűen és gyorsan megtalálhatja, hogy milyen pályázati forrásokra jogosult!
 
Hogyan működik ez?
1
Adatok bekérése (csak két percet vesz igénybe)
2
Kapott információk elemzése és a megfelelő pályázat kiválasztása
3
Kapcsolatfelvétel
4
Pályázat elkészítése
5
Támogatás utalása
Találja meg most, milyen pályázatra jogosult, csak két percet vesz igénybe!
Kezdje itt

1. Mikor alakult a cég?

Miután heteket töltöttem frusztrálva, hogy találjak a cégünknek megfelelő pályázati lehetőséget, az Asesor Consulting Kft 2 perces Pályázati előminősítő tesztje segítségével nagyon rövid időn belül képbe kerültem a nekünk alkalmas pályázati lehetőségről. Köszönöm!
Közbeszerzés

 

A Strukturális és Kohéziós Alapok megnyílásával az eddiginél még nagyobb szerepet kapott a közbeszereztetés a hazai projektek vonatkozásában.


Nagyon sokan komoly hibát vétenek már a pályázatok előkészítő szakaszában, hiszen nem számolnak a közbeszerzési feladatok költségeivel!


Ez a pályázatok legnagyobb részében komoly problémát jelenthet a megvalósítás során, hiszen minden, 50% vagy 75%-ot meghaladó EU vagy állami támogatást élvező projekt bármely beszerzését a hazai közbeszerzési törvény szerint kell lebonyolítani, függetlenül attól, hogy az adott szervezet állami, vagy for-profit szervezet/jogi személy!


Amennyiben támogatottként nem biztos abban, hogy Önnek kell-e közbeszerzési eljárást lefolytatnia, keressen minket!

 

Az ASESOR Consulting Kft. közbeszerzési tanácsadói évtizedes tapasztalattal rendelkező közbeszerzési szakértők.

Az elmúlt években több, mint 3 milliárd HUF értékű beszerzés lebonyolításában működtek közre kiírói, és kb. 1 milliárd HUF értékben ajánlattételi oldalon.

 

A lebonyolított eljárások száma több, mint 1000 db.

 

Tanácsadóink rendelkeznek minősített közbeszerzési tanácsadói minősítéssel, így a törvény szerint jogosultak mindenfajta közbeszerzési eljárás lebonyolítására.

 

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre:

 

Az értékhatártól függően az alábbi eljárási rendeket kell alkalmazni:

 

  • Közösségi eljárási rend;
  • Nemzeti eljárási rend;
  • Központosított beszerzés.

Ha Ön, vagy az Önnel kapcsolatban álló intézmény nem megfelelően jártas, vagy bizonytalan az alkalmazandó eljárás fajtájában, vagy annak lebonyolítási procedúrájában, örömmel állunk rendelkezésére!

 

Rólunk
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával. Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt
Pályázati tanácsadás
Cégünk törekszik arra, hogy a projektek sikeres megvalósításában is aktívan részt vegyen.
Projekt management
Egy elképzelés megvalósításához számtalan szakterület összehangolt közös munkája szükséges.
Műszaki tanácsadás

Cégünk tudása legjavát kínálja a műszaki problémák megoldásához az alábbi szakterületeken: informatika, építőipari és építészeti szaktanácsadás, térinformatika és földmérés.

Közbeszerzés

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre.

Gazdasági tanácsadás
Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.
Eu tagság
2004. május elsején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, s ezzel számtalan lehetőség nyílt meg...
 
Szolgáltatásaink
 
A 7 legfontosabb kérdés, amelyre feltétlenül tudnom kell a választ, mielőtt bármilyen pályázati tanácsadó céggel elkezdek együttműködniTöbb mint 300 pályázatíró cég van a piacon, ezek között vannak jók és rosszak is. Ez az útmutató biztos segítséget nyújt ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást válassza és a céljainak megfelelő forráshoz jusson.