Magyar English Deutsch
 
 
Velünk egyszerűen és gyorsan megtalálhatja, hogy milyen pályázati forrásokra jogosult!
 
Hogyan működik ez?
1
Adatok bekérése (csak két percet vesz igénybe)
2
Kapott információk elemzése és a megfelelő pályázat kiválasztása
3
Kapcsolatfelvétel
4
Pályázat elkészítése
5
Támogatás utalása
Találja meg most, milyen pályázatra jogosult, csak két percet vesz igénybe!
Kezdje itt

1. Mikor alakult a cég?

Miután heteket töltöttem frusztrálva, hogy találjak a cégünknek megfelelő pályázati lehetőséget, az Asesor Consulting Kft 2 perces Pályázati előminősítő tesztje segítségével nagyon rövid időn belül képbe kerültem a nekünk alkalmas pályázati lehetőségről. Köszönöm!
Dokumentáció készítése

 

Közbeszerzési eljárások figyelése

Az eljárások megtöbbszöröződésével a közbeszerzésekben való részvétel is lényegesen nagyobb lehetőséget nyújt a vállalkozások számára, ugyanakkor ezen kiírások nyomon követése napi rendszerességgel kell, hogy történjen.

Tekintettel, arra, hogy hetente több Közbeszerzési értesítő is megjelenik, a közbeszerzési eljárások figyelése nagy odafigyelést igényel.

Cégünk e feladatot készséggel elvégzi az Ön cégének is, azonnal értesítve Önt egy-egy lehetséges ajánlattétel lehetőségéről.

 

 

Ajánlati dokumentáció elkészítése

Az egy korrekt ajánlati dokumentáció összeállítása nagy odafigyelést és tapasztalatot igényel.

 

Akár EGY rosszul megfogalmazott, vagy kihagyott nyilatkozat, egy feltételre adott hiányos válasz az amúgy megfelelő ajánlat eredménytelenségét vonja maga után!

 

Cégünk garanciát vállal arra, hogy az általa összeállított ajánlat tartalmazza mindazokat az igazolásokat, nyilatkozatokat és vállalásokat, amiket az ajánlatkérő ad.

Ugyan az ajánlat teljességét tudjuk vállalni, a sikeres ajánlattételhez az adott szakmai háttér elengedhetetlen, így a valóban megfelelő ajánlatot CSAK az ajánlattevő szakmai közreműködésével együtt tudjuk garantálni.

 

Rólunk
Cégünk, az Asesor Consulting Kft. pályázati és közbeszerzési tanácsadások nyújtására alakult. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítettük tanácsadói tevékenységünket az adott területen dolgozó nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértők bevonásával. Tanácsadói szakterületeinkből az oldal jobb oldalán választhat, vagy megtalálja itt
Pályázati tanácsadás
Cégünk törekszik arra, hogy a projektek sikeres megvalósításában is aktívan részt vegyen.
Projekt management
Egy elképzelés megvalósításához számtalan szakterület összehangolt közös munkája szükséges.
Műszaki tanácsadás

Cégünk tudása legjavát kínálja a műszaki problémák megoldásához az alábbi szakterületeken: informatika, építőipari és építészeti szaktanácsadás, térinformatika és földmérés.

Közbeszerzés

Cégünk kész és képes bármely közbeszerzési eljárás maradéktalan lebonyolítására, vagy abban ajánlattételi oldalon közreműködésre.

Gazdasági tanácsadás
Cégünk vállalja az állami vagy részben állami szervezetekkel való kapcsolattartást, cégképviseletet.
Eu tagság
2004. május elsején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, s ezzel számtalan lehetőség nyílt meg...
 
Szolgáltatásaink
 
A 7 legfontosabb kérdés, amelyre feltétlenül tudnom kell a választ, mielőtt bármilyen pályázati tanácsadó céggel elkezdek együttműködniTöbb mint 300 pályázatíró cég van a piacon, ezek között vannak jók és rosszak is. Ez az útmutató biztos segítséget nyújt ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást válassza és a céljainak megfelelő forráshoz jusson.